En umiddelbar klassiker i beige med kontrastfargede kanter! Finnes også i kenneltrekk for en komplett look!

Miljøvennlig seng av 100% slitesterk bomull som du fyller med det du har liggende av gamle dyner, puter, klær eller hundens gamle seng. Vips har du en ny stilig seng som din hund vil elske, ikke minst fordi den gjenkjenner lukten av dine ting.

Vi anbefaler også stuff sack som gjør det enkelt å oppbevare og ta ut innmaten av sengen din når du skal vaske den. Det har aldri vært lettere å vaske en hundeseng enn nå. Dra av trekket på sengen og putt det i maskinen. Til og med de største trekkene for store hunder vasker du enkelt og de tørker fort! Putt så stuffsacken som holder formen på sengen fin inn i trekket igjen og på sekunder har du en ren og pen seng. 

Du kan putte nesten hva som helst i stuff sacken; hundeleker, sokker, kluter, hundens gamle seng osv. Frigjør skapplass og spar miljøet for unødvendig avfall. En stor fordel med å bruke ditt gamle tøy er at hunden kjenner igjen lukten av deg og det kan lindre separasjonsangst og få hunden til å trives ektra godt på sin Molly Mutt seng.

Sengen tar liten plass når den ikke er i bruk. Kjøp to trekk så har du alltid et tilgjengelig når sengen skal vaskes. De er også fine til å ha med på reise og pynter opp alle rom med sine fargeglade design. Med Molly Mutt hundesenger kan du enkelt skifte trekk på din hunds seng og også stilen i ditt interiør, og til en rimelig penge! 

Medium/Large: 69 cm x 91 cm x 13 cm 

Huge: 91 cm x 114 cm x 13 cm 

Memory
test 1 Molly Mutt
test 7
test 8
Processor
Clockspeed Molly Mutt sengetrekk

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Wild horses hundeseng

  • Varenummer: dd23
  • Tilgjengelighet: 1
  • NOK:298,00

  • Eks. Mva: NOK:238,40

Tilgjengelige valg


Etikett: wild horses hundeseng, dd23, hundesenger madrasser, sove, molly mutt

Powered by Alphadog.no